Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, αποστέλλει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα, ότι η ομάδα μας, θα προβιβαστεί φέτος από τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στην Football League, ως πρωταθλήτρια.

Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους κυρίους, ενώσεις ή ομάδες, εντός κι εκτός των Σερρών αλλά πλέον η στάση μας, αλλάζει.

Όσοι δεν σέβονται τα 55 χρόνια ιστορίας του Πανσερραϊκού, δεν θα τους σεβαστούμε κι εμείς.

Αρκετά πισώπλατα παιχνίδια δεχτήκαμε πέρυσι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και φέτος.

Διαιτησίες τύπου Αγγελάκη και Μπουτσίκου, όπως και κάθε υποψία παρόμοιας «σφυρίχτρας» από την Ένωση Μακεδονίας, είναι ανεπιθύμητες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και θα μας βρουν απέναντι.

Αναρωτιόμαστε, που είναι η προστασία από την ΕΠΣ και την τοπική επιτροπή διαιτησίας, ώστε να επιβάλει την ισονομία του 50-50, σε όλες τις Σερραϊκές ομάδες, που επενδύουν και αγωνίζονται, κόντρα σε σωματεία άλλων περιοχών και συστηματικά αδικούνται.

Η τηλεοπτική εικόνα των αγώνων υπάρχει σε κάθε γήπεδο και ο πλέον αδαής μπορεί να καταλάβει ότι ο Πανσερραϊκός αδικείται ακόμα και όταν κερδίζει με 5 γκολ, ενώ άλλες ομάδες από συγκεκριμένους γειτονικούς νομούς, πέρυσι και φέτος, ευνοούνται σκανδαλωδώς.

Πλέον τα πράγματα θα λέγονται με το όνομα τους.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 355 επισκέπτες