ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

ΤΕΡΜΑ ΕΞΟΧΩΝ – ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ. 2321022430

Από Πέμπτη 18/7/19 έως Τετάρτη 24/7/19 προβάλλεται η ταινία: 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 9.00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό.

Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σούτη, Λίλας Μουτσουροπούλου, Αριέλ Κωνσταντινίδη, Φοίβου Ριμένα, Δημήτρη Μαρίζα, Στέλιου Ψαρουδάκη, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Βασίλη Μηλιού, Μαρίας Πλακίδη, Σωτήρη Δούβρη, Χρήστου Αμβράζη, Αργύρη Κανδύλη, Γιώργου Ζαχαρόπουλου.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Κατηγορία: Οικογενειακή.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.
Περίληψη: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

 

Διαβάστε επίσης:

  • Φαρμακεία Σερρών Τα Φαρμακεία του Νομού Σερρών Όλες οι πληροφορίες με τα στοιχεία των Φαρμακείων είναι από το Φαρμακευτικό Σύλλογο ΣερρώνΓια τους Γιατρούς των Σερρών κάντε κλικ ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 376 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200