Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, τουλάχιστον σε σύγκριση με το παρελθόν.

Δεν έχουν τέλος τα... επεισόδια που έχει το "σίριαλ" που ονομάζεται αλλαγή ώρας, σχετικά με το τι ισχύει φέτος και πότε καταργείται οριστικά!

serreslife

Οι γονείς και η οικογένεια του μικρού Άγγελου, ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς όλους, όσοι συνέδραμαν με κάθε τρόπο στη συγκέντρωση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού για την επέμβασή του.Μια διήμερη απόδραση του Σαββατοκύριακου στο Πήλιο με έκανε να ξαναζήσω τη «μάστιγα» των διοδίων που επικρατεί στην ΠΑΘΕ (Θεσσαλονίκη – Αθήνα). 15 ευρώ και 10 λεπτά τα διόδια από τις Σέρρες μέχρι το Βόλο, μια αφαίμαξη στην τσέπη του ήδη φτωχοποιημένου πολίτη. Και η αγανάκτηση, δίκαια θαρρώ, ακούγεται από κάθε ταξιδιώτη, που πλην των καυσίμων έχει να χρεωθεί και το χαράτσι των διοδίων.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών στην τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 ομόφωνα αποφάσισε:Μπορεί το αλάτι να μην ήταν αρκετό για να λιώσουν τα χιόνια αλλά το λάδι που πέφτει στη φωτιά δε λέει να σταματήσει.Η μεταξύ τους κόντρα συνεχίζεται όπως φαίνεται και τελικά δεν έγινε νερό και αλάτι ότι ειπώθηκε μεταξύ τους λίγο καιρό πριν...Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στον δήμο Σερρών, καθώς με απόφαση του δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη , αλλάζουν όλοι σχεδόν οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του Δήμου.Το ΙΧ έχει παρκάρει στη γωνία Παύλου Μελά και Θεσσαλονίκης στο κέντρο των Σερρών εμποδίζοντας τη στροφή του αστικού λεωφορείου. Ήμουν μάρτυρας αυτής της σκηνής. Πέρασε πάνω από ένα τέταρτο μέχρι να σπεύσει ο οδηγός του ΙΧ να το απομακρύνει από τη γωνία και ενώ είχε ήδη προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η αναισθησία ενός ανθρώπου αναστάτωσε το πρόγραμμα κάποιων άλλων πολιτών, οι οποίοι περίμεναν μάταια το συγκεκριμένο λεωφορείο – και κάποια άλλα που είχαν μπλοκαριστεί-, ενώ έκανε άνω-κάτω και τα δρομολόγιά τους.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 451 επισκέπτες