serreslife

Σε … αρένα μετατράπηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών από ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης στον οδό Κων. Καραμανλή. Η πρόθεση της δημοτικής αρχής να τροποποιήσει τον κανονισμό δράσεων και χρήσης πεζοδρομίων –πεζοδρόμων- πλατειών και κοινόχρηστων χώρων του κέντρου της πόλης των Σερρών και κατ’ επέκταση την χρήση των τραπεζοκαθισμάτων έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων μεταξύ των καταστηματαρχών, μερίδα των οποίων παρέστη στην συνεδρίαση προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίθεσή της.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής δέχτηκαν τα «πυρά» των αγανακτισμένων πολιτών, ενώ ακολούθησε ένταση, φωνές, καταγγελίες και παρατεταμένη οχλαγωγία. Το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, καθώς το σώμα έκανε δεκτό το αίτημα των παρισταμένων πολιτών για προσωρινή αναβολή του.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το 01:26 έως το 08:15 - Δίκτυο Τηλεόραση:

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...