Κατόπιν έγκρισης της ΕΠΑ ο 5ος αγώνας των EKO Racing Dirt Games που είναι προγραμματισμένος για τις 16-17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Markopoulo Park αντί για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Η αλλαγή αποφασίστηκε λόγω ορισμένων εκκρεμοτήτων που κρίθηκε αδύνατο να έχουν επιλυθεί έως και την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ενώ, τόσο η τοπική λέσχη, όσο και ο promoter του θεσμού εύχονται να υπάρξουν οι προϋποθέσεις ώστε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών να υποδεχτεί έναν αγώνα του θεσμού το 2020.

Η Οργάνωση των EKO Racing Dirt Games θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αγωνιζόμενους που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την προσπάθεια διεξαγωγής αγώνα του θεσμού στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπως και να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα που δε θα απολαύσουν από κοντά μια αναμέτρηση Rallycross. Αξίζει να αναφερθεί ότι μία ημέρα πριν από τη λήξη τους, οι συμμετοχές ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις απαραίτητες για τη διεξαγωγή του αγώνα, σε όλες τις κατηγορίες των Crosscar.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 331 επισκέπτες