Με πρωτοβουλία του Προέδρου του  Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Γιώργου Γούνα και των μελών του, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, διοργανώθηκε εκδήλωση καλωσορίσματος της έναρξης λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς η έλευση του χιονιού σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
    Στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μέλη της Δ.Ε. και του Δ.Σ.,  ο Πρόεδρος και μέλη του Εμπορικού Τμήματος καλωσόριζαν τους επισκέπτες, στους οποίους από τις 10 το πρωί προσφέρονταν δωρεάν σερραϊκό κρασί και σερραϊκό ούζο, και παράλληλα dj έδινε με μουσικές επιλογές ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση.


    Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Ν. Σερρών και της πόλης και ειδικά η προσέλκυση επισκεπτών στο Λαϊλιά, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να χαρούν τις ομορφιές της φύσης του ορεινού όγκου, τις χιονοδρομικές υποδομές και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων της περιοχής.
    Ευχαριστίες στις Ποτοποιίες Αλεξανδρίδη (ούζο) και Γούλας Απόστολος (κρασί), οι  οποίες ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης και για το Επιμελητήριο Σερρών προσέφεραν  τα ποτά σε ειδική τιμή, καθώς και στο Δασαρχείο που έδωσε στο Επιμελητήριο Σερρών την άδεια πραγματοποίησης της εκδήλωσης στο Λαϊλιά, χώρο αρμοδιότητάς του.

Διαβάστε επίσης: