palaimaxoi_kethisΤη Δευτέρα στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.

Στις Σέρρες 17 βετεράνοι παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ κ.α. απέναντι στους ΤΣΙΦΟΥΤΗ, ΑΙΒΑΖΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΣΙΡΙΚΑ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΤΑΒΛΑ και όχι μόνο! Όλη η ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα είναι εδώ σε έναν αγώνα με τους σπουδαιότερους βετεράνους στον αγώνα  ΠΣΑΠ-Πανσερραϊκός την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις  6 το απόγευμα όλοι  στο γήπεδο του Πανσεραϊκού. Στο  μεγάλο αγώνα των βετεράνων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ  ΚΕΘΙΣ. Τιμή εισιτηρίου  5 ευρώ.Την εκδήλωση διοργανώνουν το Επιμελητήριο Σερρών, ΠΕΑΠ Σερρών και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στέλιος Γιαννακόπουλος : " Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των  συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη "
Την πόλη των Σερρών πρόκειται να επισκεφθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με την ευκαιρία της συμμετοχής του στον αγώνα Μαραθωνίου Αγάπης του Π.Σ.Α.Π που πραγματοποιείται μεταξύ των Βετεράνων του Π.Σ.Α.Π. και την ομάδας του Πανσερραϊκου, με τη χορηγία της WIND, για τη στήριξη του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας Σερρών.Ο δημοφιλής παίκτης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της WIND www.wind.com.gr αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη βαρύτητα της διοργάνωσης: «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βρίσκει αρωγούς στην προσπάθειά του να βοηθήσει συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μαραθώνιος Αγάπης τον οποίο ξεκίνησε ο ΠΣΑΠ υποστηρίζεται από δεκάδες Δήμους από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη ενώ ασφαλώς είναι πολύτιμη η συνδρομή της WIND που δείχνει με αυτόν τον τρόπο την κοινωνική ευαισθησία».Σε ερώτηση για την εν γένει προσπάθεια του ΠΣΑΠ να βρεθεί κοντά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος του Συνδέσμου είπε χαρακτηριστικά: «Σκοπός και στόχος του ΠΣΑΠ στα 35 του χρόνια της ζωής του είναι να βοηθάει τους συναδέλφους ώστε να δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκυρία από κάθε πλευρά είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο ο ΠΣΑΠ με την συμπαράσταση και την ενωτική παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών δίνει με συνέπεια, επιμονή και προσήλωση τον αγώνα του».

Στο πλαίσιο του αγώνα, μεγάλα αστέρια του παρελθόντος στελεχώνουν την αποστολή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π. Η αποστολή απαρτίζεται από 17 βετεράνους παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν τα ινδάλματα στους συλλόγους αλλά και τίμησαν, οι περισσότεροι, τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας.

Τερματοφύλακες: Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης
Αμυντικοί: Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Κοκολάκης, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Γιάννης Ξανθόπουλος.
Μέσοι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Στραν. Τσέροβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Μπορμπόκης.
Επιθετικοί: Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Κυζερίδης, Δημήτρης Σαραβάκος

Διαβάστε επίσης: