vraveusi_mathiton_01

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Σερρών στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου, παρουσία του Δ/ντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Χρήστου Κρυστάλλη και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Αθαν. Μπασδάνη και Αθαν Μασλαρινού,  απένειμε τιμητικούς επαίνους στους μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας και στους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι  συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Comenius, με θέμα «Ας δώσουμε ένα χέρι στη φύση», δημιούργησαν ένα μουσικό video clip με τίτλο «Ένα καλύτερο μέρος για όλους».

Μετά την παρουσίαση του video clip ο κ. Μωυσιάδης συνεχάρη τα παιδιά, τα οποία ήταν και οι πρωταγωνιστές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που χάρη στην αγάπη και τη συμπαράστασή τους έφτασαν στην επιτυχία.

Απευθυνόμενος προς τους μαθητές ο κ. Μωυσιάδης επεσήμανε ότι  με αγάπη, υπακοή και σε συνεργασία με τους δασκάλους τους, μπορούν να πετύχουν πολλά σπουδαία επιτεύγματα, για τα οποία θα είναι υπερήφανοι και θα βραβεύονται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης  την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011, είχε συνεργασία με τον Διευθυντή Τεχνικών Εργων  της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και τον προϊστάμενο των γραφείων των Σερρών της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ κ. Πασχάλη Ζορμπά.Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο τρόπος οργάνωσης της νέας Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων , με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου 2011 οι υπηρεσίες ΔΕΚΕ και ΔΕΣΕ ενσωματώνονται με την Δ/νση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στα γήπεδα 5Χ5 στο 2ο χλμ Σερρών-Δράμας, όπου διεξήχθησαν  οι τελικοί αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Νομού.

Αμέσως μετά, ο κ. Μωυσιάδης παρακολούθησε την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του  ειδικού δημοτικού σχολείου Σερρών και συγκεκριμένα την παρουσίαση προγράμματος με τίτλο «Βραβείο Αειφόρου Σχολείου».

vraveusi_mathiton_01

Διαβάστε επίσης: