Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, είναι μεταξύ των εισηγητών της ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών με θέμα «Νέα κυκλική & ψηφιακή οικονομία στην Ε.Ε.». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Βάσει του προγράμματος μετά τους χαιρετισμούς στις 19.50 ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας, Καθηγητής στο Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τ. Αντιπρύτανης θα ανταπτύξει το θέμα «Κυκλική οικονομία, ψηφιακός μετασχηματισμός: ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσωπο».

Στις 20.10 Ο κ. Τσιτσόπουλος Γιάννης, Ειδικός σε θέματα χρηματοδότησης και διαχείρισης προγραμμάτων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Στέλεχος Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ια αναπτύξει το θέμα κρατικές ενισχύσεις και προγράμματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων στον τομέα της κυκλικής και ψηφιακής οικονομίας.

Τέλος στις 20.30 η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, βραβευμένη «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην Κατηγορία Βιομηχανία, έρευνα & Καινοτομία. θα αναπτύξει το θέμα « Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...