Ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) βρίσκονται στην τελική ευθεία του προγραμματισμού της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Πολιτεία των Ευχών», μιας χαρούμενης εκδήλωσης, η οποία προσπαθεί να γεμίσει με χαμόγελα και να διασκεδάσει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, βοηθώντας ταυτόχρονα και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Κάθε χρόνο φιλοξενούνται δημοφιλείς καλλιτέχνες, οργανώσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, happenings, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμη, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό, το ενδιαφέρον ολόκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για ένα ετήσιο γεγονός με διάρκεια 21 ημερών, από Παρασκευή 13/12/2019 έως 02/01/2020. Από φέτος θα λαμβάνει χώρα σε έναν χώρο που εκτείνεται από το κέντρο της πόλης (Πλατεία Ελευθερίας), κατά μήκος της Κ.Καραμανλή, έως το κεντρικό δημοτικό πάρκο των Σερρών (Δορυλαίου).

Για την άρτια διοργάνωση της «Πολιτείας των Ευχών», είναι εξαιρετικά χρήσιμη η συμβολή των εθελοντών, που κάθε χρόνο στέλνουν το δικό τους μήνυμα προσφοράς με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου μας.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία των συμπολιτών μας, για τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, ευελπιστούμε στη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην ομάδα των εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 09:00 – 13:00:

Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Μαρία Γιακουμή 2321068900, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 254 επισκέπτες