Φορώντας το στέμμα της Miss Europe Greece 2018 το «Espresso girl» Φρειδερίκη Μέμμου αναχώρησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής για τον Λίβανο, όπου θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe, ο οποίος θα διεξαχθεί εκεί στις 11 Μαρτίου.

Η Ελληνίδα καλλονή θα παραμείνει στη χώρα της ανατολικής Μεσογείου για τρεις εβδομάδες, προκειμένου να συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις του διαγωνισμού ως πρέσβειρα της χώρας μας. Ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού στην Ελλάδα Γιώργος Κουτούλιας τη συνόδευσε έως το αεροδρόμιο, όπου της παρέδωσε την ελληνική σημαία που θα έχει μαζί της σε όλη τη διοργάνωση!

 

Γεννημένη στη Γερμανία αλλά με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα και τα τελευταία χρόνια μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης, η Φρειδερίκη σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά, όπως όλα δείχνουν, η μόδα είναι αυτή που την κερδίζει. Η εμφάνισή της στη σελίδα 3 της «Espresso» το 2015 αποτέλεσε την αρχή της καριέρας της στον χώρο της μόδας. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο ημερολόγιο της «Espresso» το 2016. Ηταν ο μήνας Ιούνιος και από εκεί και ύστερα η επαγγελματική ζωή της άλλαξε άρδην, όπως παραδέχεται η ίδια! Με συμμετοχές σε αρκετά fashion shows, promotions, αλλά και video clips, καθώς και πολλές συνεργασίες με εταιρίες, η Φρειδερίκη Μέμμου «μαγεύει» και αυτό μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κανείς... αρκεί να κάνει μια «βόλτα» στους λογαριασμούς της στα social media!

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από παλαιότερο άρθρο μας για την Φρειδερίκη εδώ



Πηγή: espressonews.gr

Διαβάστε επίσης: