Αναμφίβολα η χώρα μας διαθέτει πανέμορφες γυναίκες, που ξέρουν να εντυπωσιάζουν με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και τις γνώσεις τους. Τρανό παράδειγμα η κοπέλα με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, η οποία μένει πλέον μόνιμα Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό στις Σέρρες τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο, καθηλώνοντας με τα σέξι χαρακτηριστικά της.

Η προικισμένη νεαρή λατρεύει το κολύμπι, αγαπάει τα ταξίδια σε νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Λευκάδα), ενώ δουλεύει και στον τομέα του promotion και σίγουρα θα την πετύχετε σε κάποιο μαγαζί της συμπρωτεύουσας στην υποδοχή.

Μιλάμε φυσικά για την καλλονή Φρειδερίκη Μέμμου, που δηλώνει ελεύθερη και ωραία και ξέρει να σαγηνεύει τα απανταχού αρσενικά με το βλέμμα και το καλίγραμμο κορμί της. Όσον αφορά τον ιδανικό άντρα δίνει έμφαση στην γοητεία και τον σεβασμό, ενώ για να την κερδίσει επίσης κάποιος θα πρέπει να την υποστηρίζει στις επιλογές της, αλλά και να είναι έξυπνος. Όμως δεν παραλείπει να αναστατώνει με τις πόζες της και στα social media… Απολαύστε την αιθέρια ύπαρξη…





Πηγή άρθρου http://blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: