Διοργανώθηκε από το περιοδικό MEAT PLACE και την εταιρεία PROVIL, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου  στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ).
Ο διαγωνισμός, είχε ως στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών του κλάδου. Περιελάμβανε εκ μέρους κάθε διαγωνιζόμενου, την επιτόπου παρασκευή και παρουσίαση ενός κρεατοσκευάσματος, τα υλικά που του δόθηκαν από την επιτροπή βρίσκονταν κλειστά σε ένα μαύρο κουτί (Black Box).Κάθε διαγωνιζόμενος έπρεπε να ετοιμάσει και να παρουσιάσει το κρεατοσκεύασμα, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για ψήσιμο και κατάλληλο για να τοποθετηθεί στη βιτρίνα της λιανικής κρέατος.

Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν τα εξής:
•        Η δημιουργικότητα και η φαντασία.
•        Η διαχείριση του κρέατος.
•        Η λαχταριστή εικόνα του κρεατοσκευάσματος.
•        Η ευκολία στην προετοιμασία
Το κρεοπωλείο Καμπούρης έλαβε μέρος στο διαγωνισμό αυτό με εκπρόσωπο την Αθανασία Καμπούρη και απέσπασε  την, υψηλότερη βαθμολόγια !!!
Χρυσή Πανελλήνια διάκριση για το κρεοπωλείο Καμπούρης

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...
  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 331 επισκέπτες