empor_salesΕκπτώσεις για τους φοιτητές από τους επαγγελματίες ,που θα δηλώσουν συμμετοχή, μέλη του Επιμελητηρίου ,της ΟΕΒΕΣ και τουΕμπορικού Συλλόγου Σερρών.

«Είσαι φοιτητής ;;; Μπες ,πες, κέρδισε» είναι το σύνθημα για τις εκπτώσεις που θα πραγματοποιούνται στους φοιτητές από τους επαγγελματίες ,που θα δηλώσουν συμμετοχή,μέλη του Επιμελητηρίου,της ΟΕΒΕΣ και τουΕμπορικού Συλλόγου Σερρών .

Για την δράση αυτή που πρόκειται να πραγματοποιηθείμε την συνεργασία των παραπάνω φορέων παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τον κ. Άγγελο Κεχαγιά ,πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Σερρών , τον κ. Δημήτρη Παπουτσή μέλους του δ.σ. του ΕΒΕΣ και τον εκπρόσωπο των φοιτητών κ. Νίκο Καζά.

«Πιστεύοντας ότι θα βοηθήσουμε και τους επαγγελματίες αλλά και τους φοιτητές προχωρούμε στο πρόγραμμα για τις εκπτώσεις στους φοιτητές . Ένα αυτοκόλλητο θα υπάρχει στα καταστήματα που θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετέχειστο πρόγραμμα για τις εκπτώσεις στους φοιτητές» δήλωσε ο κ. Παπουτσής .

«Την πρόσκληση που μας έκανε για συνεργασία το Επιμελητήριο Σερρών και o Σύλλογοςφοιτητών του ΤΕΙ Σερρών ,μετά από κάποια διαδικασίαεπαφής με τα καταστήματα εκδώσαμε ένα συμφωνητικό.Όποιος επαγγελματίας θέλει τον περιμένουμε ναπεράσει από τα γραφεία μας και να εφοδιαστεί το αυτοκόλλητο και να υπογράψει το συμφωνητικό , γιατί θέλουμε όλη η αγορά να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για την έκπτωση στους φοιτητές ,όχι μόνο σε είδος αλλά και σε παροχή υπηρεσιών . Από σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκινάει το εκπτωτικό πρόγραμμα για τους φοιτητές», τόνισε ο κ. Κεχαγιάς

«Η φοιτητικήέκπτωση μας χαροποιεί ιδιαιτέρως ,που υλοποιείται μετά από ένα χρόνο σχεδόν. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι είχε προταθεί από τους συλλόγους των φοιτητών και είχε ψηφιστεί στο ΕΒΕΣ και στον Εμπορικό Σύλλογο των Σερρών .Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ,σε αυτή την δύσκολη οικονομικήπερίοδο τους φοιτητές αλλά θα βοηθήσει και τους επαγγελματίες .Εμείς θα ενημερώσουμε την φοιτητική κοινότητα για την εξέλιξη αυτή και θα μαχόμαστε για το καλύτερο των πρεσβευτών της πόλης, που οι καλύτεροι πρεσβευτές είναι οι φοιτητές».

«Καλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η συμμετοχή μέχρι στιγμής δεν είναι μεγάλη, ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση θα είναι μεγαλύτερη μετά την συνέντευξη αυτή. Θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και για μας και για τους φοιτητές» υπογράμμισε ο κ. Κεχαγιάς .

Επισημαίνεται ότι το ποσοστό έκπτωσης έγκειται στην διάθεση του επαγγελματία .Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουνστο πρόγραμμα είναι καταστήματα με ενδύματα ,υποδήματα,οικιακόεξοπλισμό , café, ξενοδοχεία . Ο κατάλογος με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των φοιτητών ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές .

Δήμητρα Μετόκη

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 179 επισκέπτες