peripteraΑπό την Παρασκευή 22/10 μέχρι και την Κυριακή 24/10 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το Σωματείο ιδιοκτητών Περιπτέρων προχωρά στο κλείσιμο αυτών και αντιδρά στις αυξήσεις των τιμών στα τσιγάρα, σημειώνοντας όπως λένε σοβαρό πλήγμα στα οικονομικά τους.

Να πούμε πως έχει προγραμματιστεί ακόμη και δεύτερη απεργία για το Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο 29, 30 και 31 Οκτωβρίου.

Επίσης τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα ανέρχονται σήμερα σε 40.000, καθώς σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Περιπτέρων είναι αρκετά πιθανόν να μειωθούν κατά 8.000 τους επόμενους 10 μήνες, αν δεν αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση.

Τέλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας περιπτέρων αναφέρει πως οι πωλήσεις των ακριβών τσιγάρων έχουν μειωθεί αρκετά, έως και 20% ενώ έχουν αυξηθεί κατά 28% οι πωλήσεις των στριφτών τσιγάρων.

Δεν ξέρουμε αν θα το εφαρμόσουνε και τα περίπτερα των Σερρών αυτό αλλά λογικά θα το τηρήσουνε και αυτά αφού είναι απόφαση της Ομοσπονδίας τους.

Τώρα εδώ που τα λέμε δε θα μας λήψουν και πολύ αφού έτσι και αλλιώς το κάπνισμα απαγορεύετε στα μαγαζιά των Σερρών και εφαρμόζετε κανονικά ο αντικαπνιστικός Νόμος.....:)
Έτσι δεν είναι...??

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 218 επισκέπτες