DSC00895Ο αθλητικός σύλλογος ''Μακεδόνες Μαχητές '' έκανε αισθητή την παρουσία του στους διασυλλογικούς αγώνες Thai Boxing που διεξήχθησαν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Στο ρινγκ ανέβηκαν 5 μέλη της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι οι εξής: Μιχαηλίδης Δημήτριος (παμπαίδων -45 kg), Στάμος Κωνσταντίνος (παίδων -75kg), Μαρβάκης Γεώργιος (εφήβων -75kg), Καλτάκης Στέλιος (ανδρών -85kg) και η Παπαδοπούλου Έφη (γυναικών -55kg) η οποία σημείωσε το πιο γρήγορο νοκ άουτ των αγώνων σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

DSC00927

Ο προπονητής Χορόζης Αλέξανδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, συγχαίρουν τους αθλητές για την αγωνιστική πυγμή που επέδειξαν και ευχαριστούν θερμά τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή kick-boxing, Ηλιάδη Παναγιώτη που τίμησε την αποστολή με την παρουσία του και ενθάρρυνε τους μαχητές της ομάδας με τις συμβουλές του.

DSC00930

Ενόψει του διασυλλογικού πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά στις 15 Νοεμβρίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθήνα στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι αθλητές του συλλόγου μας δεν επαναπαύονται, αντιθέτως επιταχύνουν τους ρυθμούς προπόνησης υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας.

Διαβάστε επίσης: