Νεκρό εντοπίστηκε ένα αγοράκι ενός έτους το πρωί της Παρασκευής, στην Ηράκλεια Σερρών.

Συγγενικό του πρόσωπο (θείος) δήλωσε την εξαφάνισή του στις 0:30 τα μεσάνυχτα και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες και στις 9 το πρωί της Παρασκευής το μωρό βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αρδευτκό κανάλι, κοντά στο σπίτι του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη αδερφή του ήταν αυτή που αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδάκι έλειπε και τους ενημέρωσε. Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην αστυνομία. Τελικά, νωρίς το πρωί, μια συγγενής βρήκε το παιδί μέσα στο κανάλι, κάτω από μία ξύλινη πόρτα.

Την επιμέλεια του βρέφους είχε συγγενικό του πρόσωπο μιας και οι γονείς του είναι φυλακισμένοι.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών.

Πηγή: thestival.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την Παρασκευή (19 Ιουνίου 2020) τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών, δηλώθηκε από ημεδαπό άνδρα η εξαφάνιση βρέφους ενός έτους περίπου.

Το βρέφος εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου, σε βάρος 2 συγγενικών προσώπων του βρέφους και ανήλικης ημεδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

serreslife

serreslife

Φωτογραφίες: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: