“Φως” στην όλη υπόθεση καλούνται να ρίξουν οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών. Ο άτυχος 49χρονος βρέθηκε νεκρός νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο στο πεδίο βολής Μελινικίτσιου.

Ο κτηνοτρόφος είχε πάει να ταΐσει τα ζωντανά του, όπως άλλωστε έκανε κάθε μέρα. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ, για αυτό και οι συγγενείς του ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν, με αποτέλεσμα να τον βρουν νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας, ενισχύοντας το ενδεχόμενο ο θάνατος να επήλθε ίσως από έκρηξη παλιού βλήματος, ωστόσο τις πραγματικές απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται την Τρίτη.

Σε έκρηξη θραυσματοβόλου μέσου οφείλεται ο θάνατος του κτηνοτρόφου

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου στο Μελενικίτσι Σερρών διερευνήθηκαν από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο άτυχος άνδρας «έφερε θανατηφόρα τραύματα μετά από έκρηξη θραυσματοβόλου μέσου» ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του 49χρονου.

«Διαπιστώθηκαν τραύματα στους πνεύμονες στο ήπαρ και στην αορτή» διευκρίνισε.

Τον 49χρονο αναζήτησε και βρήκε ο γιος του σε αγροτική περιοχή, δίπλα σε πεδίο βολής, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο άντρας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 473 επισκέπτες