Οικισμός προσφύγων δημιουργείται όπως όλα δείχνουν στην πόλη των Σερρών αφού ακριβώς δίπλα από το σημερινό καμπ δημιουργείται ακόμη ένα ίδιας χωρητικότητας.

Μάλιστα τα σπίτια που θα δημιουργηθούν στο συγκεκριμένο σημείο θα είναι μονιμότερα από ότι τα ήδη υπάρχοντα (δεν θα είναι προκάτ όπως της πρώτης δομής). Οι εργασίες εγκατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο νέος χώρος θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 500 άτομα. Έτσι λοιπόν ο συνολικός αριθμός των προσφύγων που θα φιλοξενούνται θα φτάσει τους 1.000.

Ο κύριος Μωυσιαδης μάλιστα τόνισε ότι οι πρόσφυγες προωθούνται σε όλη την χώρα και θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι κατά κάποιο τρόπο που ο αριθμός που φιλοξενείται στις Σέρρες ξεπερνά τα 1000 άτομα. Μάλιστα τόνισε οτι και η ποιότητα του χαρακτήρα των προσφύγων που βρίσκονται στις Σέρρες είναι υψηλή για αυτό και μέχρι σήμερα τρια χρόνια από την μέρα που ήρθαν δεν υπάρχουν προβλήματα.

Ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ερωτώμενος για το συγκεκριμένο ζήτημα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο ,ουτε βέβαια από τους υπευθύνους της Δομής. Μάλιστα ο δήμαρχος σημείωσε οτι μέχρι σήμερα υπάρχει άριστη συνεργασία με τους υπευθύνους της δομής και τις επόμενες ημέρες αν δεν τον ενημερώσουν θα το επιδιώξει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: