Ένας πυροσβέστης στις Σέρρες με “ειδίκευση στο πιάσιμο φιδιών”!

Ο λόγος για τον Βαρσάμη Βαρσαμούδης ο οποίος μάλιστα ανήκει στην δύναμη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

Όπως αναφέρει το Δικτυο, ο κύριος Βαρσαμούδης αν και εκτός υπηρεσίας κατάφερε αυτή τη φορά να πιάσει ένα βόα και να τον επιστρέψει πίσω στην γυάλα του όπου ανήκε.

Ο τολμηρός πυροσβέστης βρέθηκε στο ενυδρείο Βυρώνειας με τον γιο του και τους συμμαθητές του στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής εκδρομής και όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας βόας Μαδαγασκάρης κατάφερε και απέδρασε από την γυάλα του, έπιασε τον βόα και τον έβαλε στην θέση του.

Ο κύριος Βαρσαμούδης παρά την αναστάτωση που επικράτησε έδρασε ψύχραιμα και για το πρώτο που νοιάστηκε ήταν να βγουν έξω από το ενυδρείο οι γονείς και τα μικρά παιδιά.

Ο πυροσβέστης Βαρασάμης Βαρσαμούδης ως άριστος επαγγελματίας κατάφερε να πιάσει το φίδι και μάλιστα απέδειξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά αφού λίγα 24ωρα πριν ήταν ο ίδιος πυροσβέστης που κατάφερε να πιάσει το φίδι που τρόμαζε όλο τον κόσμο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και ήταν σε μαρκίζα καταστήματος αθλητικών ειδών.

Σύμφωνα με το Δίκτυο, όπως δηλώνει ο ίδιος η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών φροντίζει να τους έχει «ετοιμοπόλεμους» για κάθε είδους συμβάν.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Δίκτυο TV:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: