Συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ γαστρονομίας παραχώρησε ο δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης όμως δεν έχασε την ευκαιρία να παρέμβει και πάλι στο προεκλογικό κλίμα των ημερών.

Με αφορμή την συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και του προέδρου του Επιμελητηρίου κ Χρήστου Μέγκλα ο Δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά στον κ Μέγκλα τον οποίο ξανά χαρακτήρισε ως "ατζέντη καλλιτεχνών".

Την πληροφορία ότι ο Δήμος δεν κατέθεσε Οικονομοτεχνική μελέτη, στον φάκελο διεκδίκησης των στρατοπέδων που κατέθεσε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών στα ΜΜΕ, αλλά και στον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη και την ομάδα του, που επισκέφθηκαν το ΕΒΕΣ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Μέγκλας έτσι τον ενημέρωσαν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για αμέλεια της Δημοτικής Αρχής.

Ο Πέτρος Αγγελίδης αναρωτήθηκε ποιο είναι το έργο που έχει κάνει στο Επιμελητήριο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο νομός είναι στην τελευταία θέση και για αυτό έχει και ο κ Μέγκλας ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου τις ευθύνες του.

Πηγή: serresbomb.blogspot.com

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: