serreslife

Σήμερα Τετάρτη στις 7.30' το απόγευμα, Όλοι οι Σερραίοι και όλες οι Σερραίες, παρουσιαζόμαστε στην Πλατεία Κρονίου για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδονικής Ιστορίας ΜΑΣ.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο «Αστέρια» σύσκεψη εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων της Π.Ε. Σερρών με στόχο την αρτιότητα της διοργάνωσης και την μαζική συμμετοχή, ενώ κάλεσμα συμμετοχής απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας Μιχάλης Πατσίκας.
Εν’τω μεταξύ κυκλοφόρησαν φυλλάδια στα οποία κοινοποιούνται οι επιστολές που εστάλησαν στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στο εξώφυλο ζητείται δημοψήφισμα για το όνομα της Μακεδονίας, ενώ στο οπισθόφυλλο υπάρχει κάλεσμα σε εγρήγορση, υπό τον τίτλο «ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ» και με κείμενο ακρως επιθετικό προς τους βουλευτές που θα υπογράψουν συμφωνία με τα Σκόπια που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ενώ καταλήγει σιββυλικά:
«Τέρμα τα λόγια. Ολοι στις Επάλξεις!!! Αναμείνατε το σύνθημα!!!»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τέρμα τα λόγια
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 7.30' το απόγευμα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, παρουσιαζόμαστε στις πλατείες των πόλεων που οργανώνουν τοπικές συγκεντρώσεις για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδόνικης Ιστορίας ΜΑΣ

Πάντως τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι πολύ θετικά, και όλοι θεωρούν ότι οι πλατείες και των 13 πόλεων θα κατακλυστούν από πολίτες.
Βέβαια η παράλληλη διεξαγωγή συγκεντρώσεων είναι ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο καθώς απαιτεί τη συνεργασία πολλών φορέων, παρόλα αυτά όμως ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στο δρόμο.

Δήμαρχοι και Μητροπολίτες καλούν το λαό να βγει στις πλατείες

Οι δήμαρχοι των μακεδονικών πόλεων και βέβαια στηρίζουν με πάθος τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία.
Μάλιστα αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη των συγκεντρώσεων, ενώ στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας. 

Ναυλώνονται λεωφορεία για τη μετακίνηση του κόσμου

Δεκάδες λεωφορεία έχουν ήδη ναυλωθεί από πόλεις και χωριά της Μακεδονίας προκειμένου να μεταφέρουν τον κόσμο στα σημεία των συγκεντρώσεων.

«Δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές»

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα φροντίζουν σε κάθε ανακοίνωσή τους να τονίζουν ότι στις 13 συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Μακεδονίας δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές.
Άρα σήμερα , στις 7.30' το απόγευμα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, παρουσιαζόμαστε στις πλατείες των πόλεων που οργανώνουν τοπικές συγκεντρώσεις για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδόνικης Ιστορίας ΜΑΣ
Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ετοιμάζονται ν' αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση και να υπογράψουν την απώλεια διαχρονικών αξιών που δεν παραχωρούνται ούτε με χαμένο πόλεμο!!!

  1. Η ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΠΡΆΞΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. Τελεία και παύλα.
  2. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !Η...
  3. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα, θα αφαιρέσει το στυλό από τα χέρια όσων είναι πρόθυμοι να παραδώσουν πολιτιστική παράδοση ολόκληρων χιλιετηρίδων σε αυτούς ακριβώς που την καπηλεύονται εδώ και μερικές δεκαετίες!
Αν κάποιοι μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θέλουν ν' αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση, δεν πρέπει να έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως θα αντιμετωπίσουν τη Λαϊκή Οργή που δεν ξεχνάει, ούτε συγχωρεί!
Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας και τις διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας.
Τέρμα τα λόγια.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: