serreslife

«Καρτέρι» έστησαν οι κάτοικοι του Προβατά, στον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη θέση τους σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΠ.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας, ανέλυσε τα επιχειρήματα των κατοίκων, που δηλώνουν αντίθετοι με την απόφαση για την όδευση του αγωγού. Μεταξύ άλλων, ο Παντελής Χράπας ανέφερε πως υπάρχει ο κίνδυνος πιθανών εκρήξεων, αλλά και η μείωση της αξίας της γης.

Τα συγκεκριμένα επιχειρήματα ανέλυσε και ανέπτυξε και ο πρόεδρος του Προβατά, ο οποίος επεσήμανε παράλληλα τον κίνδυνο να μειωθεί η αξία της γης τους.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις στους κατοίκους, ενώ τόνισε πως η επίσκεψή του είναι καθαρά επίσκεψη εργασίας και πως θα μεταφέρει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των κατοίκων, στον υπουργό παραγωγικής ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη.

serreslife


Πηγή: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 185 επισκέπτες