lailias_xeimonasΓια δεύτερη χρονιά, οι Σερραίοι υποδεχόμαστε το χειμώνα στο δικό μας βουνό, τον Λαϊλιά, σε ένα από τα ομορφότερα δάση της Βόρειας Ελλάδας. Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, οργανώνουν ο Φορέας Διαχείρισης του Λαϊλιά και η Ένωση Επαγγελματιών Λαϊλιά, με την υποστήριξη και συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών.

Τους επισκέπτες του Λαϊλιά θα υποδεχτούν οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στην περιοχή και υπηρετούν με τις επιχειρήσεις τους, κυρίως τις ανάγκες φιλοξενίας, εστίασης, άθλησης και ψυχαγωγίας, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση, flying fox και mountain bike.

Όλα αυτά θα συνδυάζονται με μουσικό πρόγραμμα και τη δυνατότητα γεύματος στις εξαιρετικές μονάδες της περιοχής. Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Δανιηλίδη, στο τηλ. 6974700134 ή να βρούνε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.lailias.com .

Διαβάστε επίσης: