serreslife

Ο γνωστός καθηγητής- συγγραφέας βιβλίων πληροφορικής Βαγγέλης Γκιμπερίτης θα παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο με θέμα »Σωστή Χρήση Νέων Τεχνολογιών & Διαδικτύου» την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. – 9:30 μ.μ στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών.

Το βιβλίο πραγματεύεται θέματα Internet – Mail – Συνομιλίες – Ψυχαγωγία – Κοινωνικά δίκτυα – Σωστή & Κακή χρήση –
Προστασία & Ασφάλεια – Γονικός έλεγχος – Τεχνολογία & Συμβουλές για PC, Laptop, Tablet, Smart TV, Κινητά.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...
Ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης έχει γράψει 30 βιβλία πληροφορικής, είναι ο επίσημος συγγραφέας του Υπουργείου Παιδείας, συγγραφέας του βιβλίου Πληροφορικής του Λυκείου των Α, Β και Γ τάξεων που διδάσκεται σε όλα τα Λύκεια της χώρας και επίσημος συγγραφέας των βιβλίων Πιστοποίησης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Cambridge. Γενικός Επιθεωρητής των εξετάσεων πιστοποίησης πληροφορικής του Cambridge στην Ελλάδα. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα βιβλία του, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου του για το INTERNET το οποίο έκανε ρεκόρ επανεκδόσεων (!!!) και είχε χορηγούς και τους τρεις Έλληνες παρόχους του Ιντερνέτ, Cosmote – Forthnet – Hol.
Πολλά από τα βιβλία του έχουν επανεκδοθεί και τον καθιέρωσαν ως συγγραφέα των Bestsellers. Έχει σχεδιάσει το σύστημα τηλεσυνεδριάσεων από απόσταση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) και έχει επινοήσει το έργο της τηλεκπαίδευσης, δημιουργώντας τηλετάξεις στο εξωτερικό, όπου τα παιδιά τρίτης και τέταρτης γενιάς του απόδημου Ελληνισμού διδάσκονταν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμός μας.
Τέλος, για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις, μεταξύ αυτών και από το Υπουργείο Παιδείας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας Μπότση, τη ΔΟΛ.

serreslife

Διαβάστε επίσης: