Τα μηνύματα των εκλογών είχαν πολλούς αποδέκτες anexartitos.gif
karamalnis_axileas.jpgΗ πρωτο-
φανής αποχή των ψηφοφόρων – αποχή που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ποσοστιαία διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων – ήταν ένα πλήγμα και για την παράταξή μας αλλά και για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ ήταν ένα ηχηρό μήνυμα για την κυβερνώσα παράταξη, το οποίο θα πρέπει αποκωδικοποιηθεί.
Η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ αλλά και το έλλειμμα ηγεσίας του κ. Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο πλειοψηφικό ρεύμα, αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία για τον Κώστα Καραμανλή να πάρει σύντομα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, να βγει ο ίδιος μπροστά και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα.
Τα αποτελέσματα στον Ν. Σερρών αποτελούν μια μεγάλη προσωπική δικαίωση για τον αγώνα που κάναμε όλοι μαζί. Η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. – από τις μεγαλύτερες στην χώρα, μαζί με την Καστοριά και τη Λακωνία – αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι όταν όλοι δουλεύουμε συστηματικά και μεθοδικά τα αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου για τις ευχές και την αγάπη τους που είναι πραγματικά συγκινητική.
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι πολύ σύντομα θα είμαι δίπλα τους όρθιος και δυνατός, έτοιμος να δώσουμε όλοι μαζί νέους αγώνες για το καλό του τόπου και της παράταξής μας.

Διαβάστε επίσης: