Στο Νέο Σούλι οι Βουλευτές των Σερρών elvima.gif
vouleutes_nd.jpgΒρισκό-
μαστε λίγες ημέρες πριν την μάχη των Ευρωεκλογών και τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης στο νομό Σερρών έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος. Τα «μεγάλα» όπλα της Νέας Δημοκρατίας έχουν ριχτεί στον αγώνα, προσπαθώντας να εκμαιεύσουν ψήφους, αλλά και να ενημερώσουν τον κόσμο για την σημασία των Ευρωεκλογών.
Την Τετάρτη το απόγευμα οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών επισκέφτηκαν το Δήμο Εμμανουήλ Παππά και συγκεκριμένα το Δημοτικό Διαμέρισμα του Νέου Σουλίου, όπου και μίλησαν στους κατοίκους και ψηφοφόρους του κόμματος για τις θέσεις της κυβερνητικής παράταξης, προτρέποντας τους να εμπιστευτούν τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή.

Δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές για τον προεκλογικό αγώνα που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας ατομικά, προέτρεψαν τους ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη «σώμα με σώμα» και να χτυπήσουν τις πόρτες όλων των κατοίκων.
Με την φράση: «πρέπει να δουλέψουμε για να κερδίσουμε» οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την πορεία της Κυβερνητικής παράταξης και σημείωσαν πως: «από εδώ και στο εξής θα προχωρήσουν ενωμένοι για να μπορέσει η ο Ελληνικός λαός να ενημερωθεί για το έργο της Κυβέρνησης».
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αχιλλέας Καραμανλής μιλώντας στον κόσμο είπε πως: «ο λαός έχει την τύχη στα χέρια του και πρέπει να καταλάβει πως μόνο ο Πρωθυπουργός μπορεί να δώσει σκληρές μάχες για το συμφέρον του».
vouleutes_nd_neosouli.jpgΟ κ. Καραμανλής συνέχισε λέγοντας πως τα «παπαγαλάκια» τρομοκρατούν τον κόσμο και συνέστησε τον κόσμο να μην πιστεύει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν δεύτερο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. «Το πραγματικό γκάλοπ είναι αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 7 Ιουνίου» είπε και τόνισε πως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά θα στηρίξει τον Πρωθυπουργό και τις επιλογές του.
Από την πλευρά της η Βουλευτής κα. Μαρία Κόλλια σημείωσε πως οι βουλευτές και όλα τα στελέχη της παράταξης είναι ενωμένα και θα δώσουν μια νικηφόρα μάχη στις 7 του Ιουνίου.
Η ίδια προέτρεψε τους κατοίκους του χωριού να δείξουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και να ψηφίσουν υπέρ των θέσεων του κόμματος στην Ευρώπη.
Ο Βουλευτή κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία ξέρει να κερδίζει σκληρές μάχες.
Από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Καρυπίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ για συγκάλυψη των σκανδάλων επί Κυβερνήσεων του και συνέχισε λέγοντας πως ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να εμπιστευτεί και δεν εμπιστεύεται τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Σάκης Καλαϊτζής σημείωσε πως χρέος όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι να «οργώσουν» όλο το νομό όπως κάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να ενημερωθούν οι Έλληνες για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυβέρνηση στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Τέλος ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά κ. Αριστοτέλης Βρέττας τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα μας πως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι αισιόδοξα για το αποτέλεσμα των εκλογών και σημείωσε πως: «ο προεκλογικός αγώνας θα δοθεί από όλους και για τον λόγο αυτό οι Βουλευτές έχουν ξεκινήσει τις επισκέψεις σε όλους τους Δήμους για να αφυπνίσουν τους ψηφοφόρους του κόμματος».
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη στην πόλη και το νομού του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος ως πρώην Ευρωβουλευτής θα μιλήσει για την σημασία των διεκδικήσεων στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του κόμματος.
Ταυτόχρονα πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την κάθοδο των Σερραίων στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τετάρτη, όπου θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης: