serreslife

Στο Νομό Σερρών παραδόθηκαν 3 ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Ροδολίβους, Νέας Ζίχνης, Νιγρίτας.
Σημαντική ενίσχυση στον στόλο της από ασθενοφόρα δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης η Δ΄ Υγειονομική Περιφέρεια η οποία και παρέλαβε 11 νέα ασθενοφόρα  προνοσοκομειακής Φροντίδας 4Χ2 και 4Χ4 Dieselτα οποία θα διατεθούν προς χρήση από τα Κέντρα Υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας συμπεριλαμβανομένων και των Σερρών ενώ αναμένεται και η παραλαβή και άλλων 11 οχημάτων. Η συνολική δαπάνη για την προμήθεια των 22 ασθενοφόρων ανήλθε στο 1.350.000 ευρώ και καλύφθηκε από το ΕΣΠΑ.


Η τελετή παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, ενώ παράλληλα έγινε η επίδειξη λειτουργίας των οχημάτων και του ιατροτεχνικού εξοπλισμού που φέρουν. Τα ασθενοφόρα θα στελεχωθούν από οδηγούς των Κέντρων Υγείας και τη διαχείρισή τους θα αναλάβει το ΕΚΑΒ.

Τα 11 ασθενοφόρα δόθηκαν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ σε χρήση στα Κέντρα Υγείας Ροδολίβους, Νέας Ζίχνης, Νιγρίτας, Θέρμης, Νέων Μουδανιών, Αγίου Όρους, Παλαιοχωρίου, Νέας Μηχανιώνας, Δροσάτου, Γουμένισσας και Πολύκαστρου.

Η 4η ΥΠΕ θα προμηθευτεί σύντομα άλλα 22 ασθενοφόρα που θα διατεθούν για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Επιμέλεια Καγιογλίδης Παναγιώτης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 341 επισκέπτες