Toν Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη υποδέχθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής», με θέμα την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Δήμαρχοι: Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Ηράκλειας Γεώργιος Κουτσάκης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, Εμμαν. Παπά Δημήτριος Νόττας, ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Δημήτριος Μικρός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης, ο Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Γιάννης Καραβασίλης και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Στέλιος Ρίζος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Σερρών. Ιδιαίτερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλυσε διεξοδικά τα δεδομένα των διαθέσιμων κλινών και την κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο κ. Μπαλαξής αναφέρθηκε ειδικά στα δεδομένα των ασθενών στη ΜΕΘ, ενώ ο κ. Αναστασιάδης στην προέλευση των κρουσμάτων.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και ότι η στάση όλων όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Υπουργός κλείνοντας την σύσκεψη απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες μας για αυτοπεριορισμό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο ανοχής σε όλους όσοι δεν συμμορφώνονται.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

serreslife
serreslife

Διαβάστε επίσης: