Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Παλαιάς Εθνικής Οδού 12 Θεσσαλονίκης-Σερρών (από τη θέση «Σοφούλα» έως τα όρια του Νομού Σερρών), με κατεύθυνση προς Σέρρες.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: