Ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, η ενημέρωση για το πρόγραμμα «Περιφερειακός Μηχανισμός Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας».

Την ενημέρωση πραγματοποίησε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου.
Μετείχαν οι Δήμαρχοι: Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτριος Νότας, Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης, Νέας Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης, Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καριπίδης και Αθανάσιος Μαλλιαράς, o Πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Χρήστος Μέγκλας, ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Φάνης Καμπούρης και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κ. Κυριακή Μηλίγκα.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ακολούθησε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την αποδοτικότερη αξιοποίηση των δεδομένων.
Σημειώνεται ότι η ΠΚΜ είναι μία από τις τρεις Περιφέρειες της Ελλάδας, στην οποία αναπτύσσεται ο Μηχανισμός αυτός και η μοναδική η οποία τον ενέταξε σε χρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: