Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι οποίες επικρατούσαν από εχθές 5 Φεβρουαρίου 2020 σε διαφορετικά σημεία της Π.Ε. Σερρών, εξαιτίας των χιονοπτώσεων, επικοινώνησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών οι τοπικές Αρχές και εστάλησαν ήδη αποχιονιστικά μηχανήματα, τόσο της Περιφέρειας, όσο και ιδιωτών στα κάτωθι σημεία:

1) Στον δρόμο προς Άνω Βροντού του Δήμου Σερρών, 2) στον δρόμο προς Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι του Δήμου Σιντικής, 3) στην επαρχιακή οδό προς Καλόκαστρο και Κεφαλοχώρι του Δήμου Ηράκλειας, 4) στο Λαγκάδι του Δήμου Βισαλτίας και 5) στην Παλαιοκώμη και μέχρι τα όρια της Π.Ε. Δράμας.
Ήδη σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2020, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις καθαρισμού του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Περιφέρειας στα εξής σημεία:
1) στην περιοχή Αχλαδοχωρίου – Καρυδοχωρίου, 2) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά, όπου στο μηχάνημα που επιχειρούσε από τις πρώτες πρωινές ώρες, προστέθηκαν άλλα δύο, 3) στην Άνω Βροντού και 4) στο Κεφαλοχώρι.
Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με τις Αστυνομικές Αρχές και τις κατά τόπους Αυτοδιοικητικές Αρχές, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης: