serreslife

Ελεύθεροι μετά από ένα χρόνο προφυλάκισης είναι η κόρη, ο γιος και η σύζυγος του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, οι οποίοι είναι κρατήθηκαν στις φυλακές για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL.

Ο ανακριτής, μετά από πολύμηνη έρευνα, έδωσε το πράσινο φως για αποφυλάκιση, αφού οι κατηγορούμενοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν όλα τα ακίνητά τους για να αποζημιωθούν οι ομολογιούχοι της Ασπίς, που είδαν τους κόπους μίας ζωής να εξανεμίζονται.

Πρόκειται για 400 ομολογιούχους, οι οποίοι μετά την "επίμαχη" συμφωνία ίσως καταφέρουν να αποζημιωθούν εάν πωληθούν τα ακίνητα που τους παραχώρησε η οικογένεια Ψωμιάδη.

Στα ακίνητα που τα μέλη της οικογένειας διέθεσαν στους ζημιωθέντες συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, κτήριο επί της Β. Σοφίας, ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και στη Λεωφόρο Κηφισίας, διαμερίσματα στο Σύνταγμα και στου ΦΙΞ, και δύο πολυκατοικίες, η μία στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και η άλλη στις Σέρρες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία των ακινήτων αυτών καλύπτει περίπου το 90% των κεφαλαίων, που έχασαν οι επενδυτές της ΑΣΠΙΣ.


Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 407 επισκέπτες