serreslife

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί η κηδεία του Προέδρου και μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη, που έχασε χθες την μάχη για τη ζωή σε ηλικία 66 ετών μετά από νοσηλεία πενήντα ημερών στην εντατική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και διετέλεσε με επιτυχία, μεταξύ άλλων, πρόεδρος στις ΠΑΕ Ηρακλής και Πανσερραϊκός. Γεννήθηκε το 1947 στη Θεσσαλονίκη και υπήρξε εκ των ιδρυτών της ΕΠΑΕ, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό. Τη δεκαετία του '80 και επί σειρά ετών ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ από το 2004 ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Επί των ημερών του μάλιστα τα «Λιοντάρια» επέστρεψαν και αγωνίστηκαν στη μεγάλη κατηγορία, μετά από απουσία 16 χρόνων. Ο ενταφιασμός του Π.Θεοδωρίδη θα γίνει στο Ωραιόκαστρο.


Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους.

Ακολουθούν ανακοινώσεις και συλλυπητήρια:
.

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ - RED LIONS
.
Η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού RED LIONS εκφράζει τη βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου και Μεγαλομετόχου της ομάδας  Πέτρου Θεοδωρίδη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
 
.
ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
.
«Ο μεγαλομέτοχος κ. Κομπότης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός».
.
ΠΑΕ ΑΡΗΣ
.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή».
.
ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
.
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ιστορικού σωματείου των Σερρών, για τον θάνατο του προέδρου της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός, ενός ανθρώπου, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο για περισσότερα από 30 χρόνια από θέσεις ευθύνης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
.
ΠΑΕ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑ
.
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».
.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
.
«O πρόεδρος Αριστείδης Αθανασιάδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, και απευθύνουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου που τίμησε με την παρουσία του τόσο τον προεδρικό θώκο του Ηρακλή για 18 χρόνια όσο και του Πανσερραϊκού από το 2004, όπως επίσης ήταν σημαντικό το πέρασμα του και από την ΕΠΑΕ. Ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα και ο σερραϊκός ειδικότερα έγινε φτωχότερος από την απώλεια αυτού του έμπειρου παράγοντα. Τέτοιες στιγμές, ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι ένα, καλό ταξίδι «πρόεδρε».
..
SUPER LEAGUE
.
O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια.
Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
.
ΕΠΑΕ
.
Ο Πρόεδρος,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι  της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί  θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια.
Η Διοργανώτρια αποφάσισε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,  οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια  στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής  και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά.
.
ΕΠΟ
.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Είναι μια ημέρα πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχασε έναν άνθρωπο που το υπηρέτησε για δεκαετίες ως διοικητικό στέλεχος συλλόγων και ποδοσφαιρικών αρχών.
Η Ε.Π.Ο. θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη και στην κηδεία του εκλιπόντος θα παραστεί, εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο κ. Καραμελίδης.
.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
.
H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 εκφράζει τη θλίψη για τον χαμό του Θεοδωρίδη Πέτρο και απευθύνει στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά της συλλυπητήρια.
.
ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
.
«Η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου στο άκουσμα της απώλειας του προέδρου ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ Πέτρου Θεοδωρίδη εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»
.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του
Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη, συνήλθε έκτακτα την 4/4/2013 και ώρα 12
πμ και αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Να εκφράσει στην οικογένεια του και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός τα θερμά μας συλλυπητήρια.
2. Να καταθέσει αντί στεφάνου στην μνήμη του το ποσό των 100 € στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.
3. Το Προεδρείο του ΜΓΣ Πανσερραϊκού να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.4. Να δημοσιευτεί σε site των Σερρών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.
.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
.
«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Πέτρου Θεοδωρίδη για την απρόσμενη απώλειά τους. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης υπήρξε ένας από τους εντιμότερους και πλέον δραστήριους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έγινε φτωχότερο».
.
ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
.
«Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί σειρά ετών παράγοντα του ποδσφαίρου και προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα».
.
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
.
«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη.
Ο εκλιπών που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών υπηρέτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για 30 ολόκληρα χρόνια ( εκ των οποίων 18 έτη ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής) και συνέχιζε να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός».
.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ
.
Ο Πρόεδρος Κοσμίδης Παναγιώτης και το Δ.Σ. του  Α.Μ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Καλό ταξίδι Πέτρο Θεοδωρίδη!
από το Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας
.
CHE GUEVARA CLUB
.
ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ...
Οι προσευχές των συγγενών και των φίλων του Πέτρου Θεοδωρίδη, δυστυχώς, δεν εισακούστηκαν. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας, καθώς και όλοι οι παίχτες και προπονητές των τελευταίων αντιπάλων μας, είχαν ευχηθεί στο μεγαλομέτοχο του Πανσερραϊκού να ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία του, αλλά ο πρόεδρος των Λιονταριών έχασε τελικά τη μάχη. Είναι ακόμη πιο οδυνηρό το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χάνεται έτσι, τόσο ξαφνικά.
Όσες διαφωνίες είχαμε μαζί του, αφορούσαν το πώς αντιλαμβανόταν ο καθένας μας εκείνες τις στιγμές τα συμφέροντα της ομάδας, και δεν ήταν προσωπικές. Προτιμούμε να κρατήσουμε στη μνήμη μας τις καλές στιγμές αυτών των χρόνων, και ιδιαίτερα τις δύο ανόδους και τη στελέχωση μιας πολύ καλής ομάδας νέων.
Eυχόμαστε οι οικείοι του, που έδωσαν κι αυτοί τη δική τους μάχη τους τελευταίους δύο μήνες στο Διαβαλκανικό, να πάρουν μια απόφαση για την ομάδα, που και τον ίδιο θα ικανοποιούσε, αλλά και θα είναι θετική για το μέλλον της ομάδας.
Τους μεταφέρουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια...
CHE GUEVARA CLUB
.
ΦΩΚΙΚΟΣ
.
«O Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Φωκικός και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και απευθύνουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή: http://www.serresgoal.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2843:2013-04-04-17-11-03&catid=39:2010-09-16-16-55-48&Itemid=9

Διαβάστε επίσης: