Φρικτό θάνατο μέσα σε ανελκυστήρα βρήκε ένας 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο νεαρός φοιτητής από την Χρυσούπολη Καβάλας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει το ψυγείο του με τον ανελκυστήρα, καθώς θα μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι. Ωστόσο το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.

Ο άτυχος φοιτητής, που δούλευε παράλληλα ως διανομέας στις Σέρρες βρήκε φρικτό θάνατο, όταν, λόγω των αναταράξεων μέσα στο ασανσέρ, το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και άμεσα μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του 26χρονου που έχασε τη ζωή του μέσα σε ανελκυστήρα.
Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με τον οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

Ξεσπά η μάνα του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – «Θα ψάξουμε τα πάντα»

Πως έγινε το μοιραίο – Δείτε τι δήλωσε ο διοικητής της Π.Υ. Σερρών Νίκος Παπαδόπουλος.
Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: