Θλίψη στις τάξεις των πυροσβεστών, αλλά και στον τόπο καταγωγής του την Ροδόπολη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 45χρονου πυρονόμου και προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο 45χρονος, Δημήτρης Τσαλής με καταγωγή από τις Σέρρες και συγκεκριμένα από τη Ροδόπολη, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγ. Ραφαήλ στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης και η ταφή στα κοιμητήρια του Ευόσμου, με ώρα τελετής στις 14.00.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε επίσης: