Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που «ζύμωσε» την επιτυχία της Γατίδης Fresh στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ο Αθανάσιος Γατίδης άφησε, το Σάββατο, σε ηλικία 64 ετών, την τελευταία του πνοή, μετά από πολυετή μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Αυτοδημιούργητος κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο χώρο του ψωμιού. Ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα και δραστήριος άνθρωπος, δεν επαναπαύθηκε από την επιτυχία του αλλά πάντα απέβλεπε στη διαρκή επέκταση και βελτίωση της επιχείρησής του.

Ο Αθανάσιος Γατίδης άνοιξε το πρώτα κατάστημα αρτοποιίας στις Σέρρες το 1978. Η αγάπη και το μεράκι του για την δουλειά του γρήγορα διαφοροποίησε την επιχείρηση του από τους κλασσικούς φούρνους τον οδήγησε το 1994 στην ίδρυση της σύγχρονης μονάδας παραγωγής στο 3ο χλμ. Σερρών – Δράμας.

Από τότε η ανάπτυξη της επιχείρησής του ήταν ραγδαία αφού σήμερα λειτουργούν πολλά καταστήματα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Γατίδης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αποσυρθεί από την επιχείρησή που τόσο αγαπούσε λόγω της ασθένειάς του. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της εκδημίας του συρρέουν τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

Σήμερα η εταιρία Γατίδης Fresh είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής που διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής και κατεψυγμένων ζυμών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Με πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη κατεψυγμένων ζυμών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής, στη Γατίδης Fresh μπορούμε να ισχυριστούμε ότι προσφέρουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, καλύπτουν όλες τις γευστικές σας απαιτήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής - κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους - και διανέμονται σε όλα τα καταστήματά μας ώστε να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και γεύση.

Πηγή: Εφημερίδα Η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης: