Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν και χθες το κατώφλι της 5η Serexpo που διοργανώνει το Επιμελητήριο και η Π.Ε Σερρών, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών, συμμετείχαν ή παρακολούθησαν παράλληλες δράσεις και απόλαυσαν τους ΟΝΙΡΑΜΑ στη μουσική σκηνή.

Στις 7 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων. Στην έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οποία συμμετέχουν πάνω από 150 Σερραίοι εκθέτες – επιχειρηματίες.

Και σήμερα συνεχίζονται οι παράλληλες δράσεις, δωρεάν μαστογραφίες από την Αντικαρκινική Εταιρεία , οι επισκέψεις μαθητών από όλο το Νομό, η εθελοντική αιμοδοσία οι επιδείξεις πρώτων βοηθειών, η λειτουργία του Λούνα παρκ και άλλα.

Στη μουσική σκηνή απόψε στις 20.45 το βράδυ ανεβαίνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το Σάββατο ο Γιώργος Μαργαρίτης και την Κυριακή η αυλαία πέφτει με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο επί σκηνής.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωΐ έως τις 10 το βράδυ, καθημερινά, μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και με δωρεάν πάρκινγκ. Ειδική τιμή ισχύει για τη μετάβαση στην έκθση με τα αστικά λεωφορεία (1 ευρώ μετ’ επιστροφής).

Παρασκευή 27/09

09:00 ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ I Δωρεάν Μαστογραφίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

10:00 ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

10:00 ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ | Εθελοντική Αιμοδοσία

11:00 ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

- «Ελληνικό Γάλα: Από τη Φάρμα στο Ποτήρι» | Ι.Ε.Γ.

- Ο Μικρός Καταναλωτής - Μία Βαλίτσα Ταξιδεύει... στις Σέρρες Πολυχώρος Εκδηλώσεων «ΑΘΗΝΑ»

12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Σύσκεψη παραεμπορίου – Γ. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αίθουσα «Ερμής», Στρατόπεδα Κολοκοτρώνη.

18:00 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

MUSIC BAND FESTIVAL Μπάντα Π Σώματος Στρατού

19:00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

20:45 Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Δείτε  αναλυτικά το πρόγραμμα:

serreslife

serreslife

serreslife

serreslife

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...