Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες. Αποφοίτησα από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών και συμμετείχα στον πρώτο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ(1995) που με οδήγησε να υπηρετώ αρχικά ως Επιθεωρήτρια Εργασίας(1996-1999) και μετέπειτα ως Ελέγκτρια Ανωνύμων Εταιρειών στην περιφέρεια Αττικής με μακρά εμπειρία σε διαφορετικές και απαιτητικές θέσεις.

Παράλληλα, με ακόρεστη δίψα για μάθηση φοίτησα στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και τώρα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό Διακυβέρνηση και Δημόσιες πολιτικές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα αφορούν την πολιτική επιστήμη ,την οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η βούληση μου να συμμετέχω σε αυτό το πλατύ και πρωτοπόρο κίνημα του Μέρα25 δεν επήλθε από αριβιστικά κίνητρα, αλλά από την πεποίθηση μου ότι είναι το μόνο που θα αγωνιστεί για την διεκδίκησης μίας οικονομικής διευθέτησης, η οποία δεν θα εξουθενώσει περαιτέρω τους Έλληνες και δεν θα υποκύπτει στις επιταγές των διεθνών χρηματοπιστωτικών κέντρων. Το Μέρα25 θα βάλει τέλος στην χρεοδουλοπαροικία. Είναι το μόνο που θα ενώσει τις δυνάμεις του για μία Ευρώπη με αξίες και νόρμες. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Μέρα25 είναι για τον άνθρωπο και όχι για την εξουσία

Το Μέρα25 στελεχώνεται από ανθρώπους όπως εσύ.
Είμαστε εδώ για τους άλλους, για τους νέους που είναι εγκλωβισμένοι στην ανεργία και στην μετανάστευση, με μόνη διέξοδο να είναι απασχολήσιμοι με 380 ευρώ το μήνα. Για τους μεγαλύτερους που βλέπουν την χώρα να ερημώνεται, τους κόπους και τις θυσίες τους να χάνονται και τα εισοδήματα τους να εξανεμίζονται.

Για όσους απεχθάνονται τα προβεβλημένα στελέχη των κομμάτων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και αρέσκονται να βλέπουν τους ανέργους να παρελαύνουν από τα γραφεία τους. Είναι οι κύριοι υπαίτιοι της οικονομικής καταστροφής μας. Οι πολιτικές τους μας οδήγησαν στην ολοένα και περισσότερη φτωχοποίηση και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι η λύση.

Στις 7 Ιουλίου μαυρίζουμε ένα κατεστημένο που συνεχίζει ακάθεκτο τις καταστροφικές πολιτικές του, πολιτικές που καταδικάζουν τους πολίτες στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.  Βγαίνουμε μπροστά δηλώνοντας: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ιωάννα Λιούτα
Υποψήφια Βουλευτής Μέρα25 Ν. Σερρών

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...