«Δεν είμαι ούτε κληρονομιά ούτε προίκα του κ.Αγγελίδη» δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Βασίλης Τερζής, πρόσφατα αντικατασταθείς από τον Δήμαρχο Σερρών από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα πολιτισμού-αθλητισμού, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να παραιτηθεί.

Ο κ. Τερζής είπε πως στήριξε τον Πέτρο Αγγελίδη στις προηγούμενες εκλογές με αξιολογικό κριτήριο το πρόσωπο και τις ικανότητες του υποστηρίζοντας μάλιστα πως επί δημαρχίας του νυν Δημάρχου έγινε μεγάλο έργο και μάλιστα σε χρόνια οικονομικής κρίσης .
Όμως επειδή ο κ. Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο ίδιος αξιολογώντας τα πρόσωπα και τις συγκυρίες συντάσσεται και ακολουθεί σε αυτές τις εκλογές τον Στέφανο Φωτιάδη. Ο κ. Τερζής είπε πως υπηρέτησε και υπηρετεί σε όλες τις θέσεις που αξιοποιήθηκε αμισθί και δεν θα δεχθεί να τον χρησιμοποιήσουν και να τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα.
«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο- είπε ο κ. Τερζής- είναι πως στην ανακοίνωση ο δήμαρχος αναφέρει πως η μη παραίτησή μου είναι για να χρησιμοποιηθεί το αξίωμά προς άγραν ψήφων. Δηλαδή εάν έμενα και στήριζα την παράταξη του κ. Αραμπατζή θα ήταν θεμιτό;» είπε ο κ. Τερζής συμπληρώνοντας πως τότε θα έπρεπε να παραιτηθούν όλοι για να λειτουργήσουν επί ίσοις όροις. «Με επέλεξε ο κ. Δήμαρχος για να εξυπηρετώ το συμφέρον των Σερραίων πολιτών και όχι της παράταξης που υποστηρίζει» είπε ο κ. Τερζής .
Παράλληλα υποστήριξε πως επέλεξε τον κ. Φωτιάδη διότι εκτιμά πως έχει την ετοιμότητα, ικανότητα και την ωριμότητα να διοικήσει το Δήμο Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...