serreslife

«Δεν είναι κρυφό, αλλά είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό σε όλους, ότι έχει συγκροτηθεί μία μεγάλη ομάδα,η οποία επεξεργάζεται μία συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Την πρόθεσή του να είναι επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές του 2019 για το δήμο Σερρών, επιβεβαίωσε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, οικονομολόγος, τέως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, στους δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας, 29 Μαΐου 2017, λίγο πριν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ. Την επιβεβαίωση ο κ. Χρυσάφης την έδωσε όταν ρωτήθηκε αν διαψεύδει η επιβεβαιώνει, αυτό που ακούγεται στην σερραϊκή κοινωνία ,δηλαδή ότι προτίθεται να ηγηθεί συνδυασμού για τον Δήμο Σερρών

«Δεν είναι κρυφό αλλά είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό σε όλους ότι έχει συγκροτηθεί μία μεγάλη ομάδα η οποία επεξεργάζεται μία συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση», δήλωσε ο κ. Χρυσάφης.

Όπως τόνισε, αυτή η αυτοδιοικητική πρόταση θα παρουσιαστεί στους Σερραίους σε εύλογο χρονικό διάστημα .«Η πολυπληθής ομάδα ανθρώπων- συνεργατών αποτελείται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σερρών. Η ομάδα αυτή θα παρουσιάσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα την αυτοδιοικητική της πρόταση στους Σερραίους πολίτες παρότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν μετά από δυο χρόνια» σημείωσε.

« Προσωπικά συμμετέχω στην ομάδα αυτή, είμαι και θα είμαι ενεργός πολίτης. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα καταθέσουμε και θα προβάλλουμε αυτή την αυτοδιοικητική πρόταση ζητώντας την στήριξη των Σερραίων δημοτών. Η πρόταση αυτή θα είναι ολοκληρωμένη και στοχευμένη στις σημερινές ανάγκες των Σερραίων δημοτών », ανέφερε .

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την σημερινή δημοτική αρχή ,δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετά θετικά πράγματα αλλά υπάρχουν και ελλείμματα, ενώ σημείωσε ότι « πεποίθησή μας είναι ό,τι θετικό έχει γίνει να το εμπλουτίζουμε, αλλά και να διορθώνουμε λάθη και παραλείψεις ».

Δήμητρα Μετόκη

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...

DEYAS

swa