dimotiki_protovouliaΗ δημοτική αρχή του κ. Βλάχου με δελτίο τύπου που εξέδωσε με ημερομηνία 1-10-2009, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το Σερραϊκό λαό από την ουσία του ισολογισμού έτους 2008, με φτωχά επιχειρήματα τα οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Η ουσία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ισολογισμού έτους 2008 είναι, ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου επιδεινώθηκε, διότι στα δύο πρώτα χρόνια αυτής της δημαρχιακής θητείας προστέθηκε ένα έλλειμμα της τάξης των 3.850.000 €, με αποτέλεσμα το συνολικό έλλειμμα του Δήμου από 8.880.000 € που ήταν στο τέλος του έτους 2006, να ανέλθει στα 12.750.000 € στο τέλος του έτους 2008.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωτηριάδης Δημήτριος, σε ρόλο πλέον απουσιολόγου και προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους Σερραίους πολίτες, ανακάλυψε!!! ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας (2003-2006) απουσίασε από τρεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τον ισολογισμό, λες και δεν είναι ανθρώπινο στα είκοσι χρόνια παρουσίας του κ. Αγγελίδη στο δημοτικό συμβούλιο να απουσιάσει για προσωπικούς του λόγους από κάποιες (ελάχιστες) συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Άραγε υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που δεν έχει καμία απουσία από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έστω και σε μία τετραετία;
Τι σχέση τώρα μπορεί να έχει το “επιχείρημα” αυτό, αν μπορεί να χαρακτηρισθεί επιχείρημα, με την ουσία του ισολογισμού του έτους 2008, ένας Θεός ξέρει!!
Η δημοτική αρχή του κ. Βλάχου με τέτοια επιχειρήματα που δείχνουν την ένδειά της αυτοαπαξιώνεται, εκτός αν πιστεύει, ότι με τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές μπορεί να καλύψει την ανεπάρκειά της και την αθέτηση των γνωστών προεκλογικών της υποσχέσεων με τους πύργους, τις αερογέφυρες, τα μουσικά μέγαρα, τα θερινά θέατρα, τους μικρούς κινηματογράφους, τη FORMULA 1  κ.λπ.
Όσο για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον ισολογισμό είναι σίγουρο, ότι μπορούσε να πραγματοποιηθεί και μετά τις 5 Οκτωβρίου 2009, διότι η ημερομηνία αυτή δεν είναι ανατρεπτική, όπως διαβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Σερρών.


Από το γραφείο τύπου
της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Διαβάστε επίσης: