Θέμα: ΝΑΙ το Αυτοκινητοδρόμιο μπορεί να δανειοδοτηθεί μέσω της πρότασης της Αριάδνης Παπαφωτίου. «Λυπάμαι για την άγνοια της Δημοτικής Αρχής. Οφείλει δημόσια συγγνώμη»



Μετά από όλη την συζήτηση που έγινε σχετικά με την πρότασή μου να ανακατασκευαστεί η Πίστα του  Αυτοκινητοδρομίου Σερρών με ΔΑΝΕΙΟ αξιοποιώντας το ΑΡΘΡΟ 44 της ΠΝΠ (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 30/3/2020),  δίνω στην δημοσιότητα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που έλαβα από το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ και ΔΑΝΕΙΩΝ  (ΤΠΔ) σε σχετικό μου ερώτημα.

--Και ΝΑΙ, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΜΠΟΡΕΙ να δανειοδοτηθεί από το ΤΠΔ μέσω του αρθ. 44 της ΠΝΠ.
--Και ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ να πάρει δάνειο ΕΠΕΙΔΗ  είναι Α.Ε. με μεγαλομέτοχο τον Δήμο Σερρών 
--Και ΝΑΙ, ήταν ΛΑΘΟΣ οι περι του αντιθέτου «νομικές εκτιμήσεις» του Ειδικού Νομικού Συμβούλου του Δημάρχου
--Και ΝΑΙ, μου οφείλει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ο Δήμαρχος Αλέκος Χρυσάφης
--Και ΝΑΙ, οφείλει δημόσια παραδοχή των ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ και ΕΠΙΖΗΜΙΩΝ χειρισμών του ο κ. Χρυσάφης
--Και ΝΑΙ, τώρα πρέπει ΟΛΟΙ μας να τρέξουμε για να εξασφαλίσουμε αυτή την χρηματοδότηση, που θα λύσει τα χέρια του Αυτοκινητοδρομίου και θα του επιτρέψει ΓΡΗΓΟΡΑ να υλοποιήσει ένα έργο που θα του προσθέσει αξία και ΕΣΟΔΑ.
-------------------------------------------
Λυπάμαι πραγματικά που η από  τις 28/4/2020 πρότασή μου, καθόλα ωφέλιμη, τεκμηριωμένη και υλοποιήσιμη αντί να αξιοποιηθεί άμεσα, έγινε αντικείμενο αναίτιων δημόσιων επιθέσεων εναντίον μου τόσο από τον Δήμαρχο και το νομικό του επιτελείο, όσο και από φίλιούς τους μηντιακούς παπαγάλους. Για όλους τους,  αποδείχτηκε πως  ΟΥΤΕ την πρότασή μου κατάλαβαν, ΟΥΤΕ καν –από άγνοια ή σκοπιμότητα?-  έθεσαν τις σωστές ερωτήσεις στους αρμόδιους.

Ευτυχώς όμως, αντί να χαθεί μια μοναδική χρηματοδοτική ευκαιρία για το Αυτοκινητοδρόμιο, τελικά αποκαλύφθηκαν η ΑΓΝΟΙΑ η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της  Δημοτικής Αρχής. 
Δεν χαίρομαι γι’ αυτό. Τους παραδίδω στην κρίση των συνδημοτών μας. 

Τώρα, ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας αξιοποιήσουμε την δυνατότητα. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα.  Το έργο είναι ΕΤΟΙΜΟ προς υλοποίηση και οι ενέργειές μας ως Αιρετοί Δημοτικοί εκπρόσωποι, πρέπει να έχουν συνέχεια.



ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 337 επισκέπτες