Το Σάββατο 2 Μαΐου ανοίγουν και πάλι, μόνο για άθληση, οι κοιλάδες Αγίων Αναργύρων, Αγίας Βαρβάρας, το στρατόπεδο Παπαλουκά και το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το δήμαρχο Σερρών κ. Αλ. Χρυσάφη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι εδώ και 16 ημέρες δεν υπήρξε νέο κρούσμα στην περιοχή μας, ενώ απέδωσε τα εύσημα στους πολίτες για την πειθαρχία και την υπομονή που επέδειξαν.

Ο κ. Χρυσάφης, τονίζει, ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός, γιατί ο κίνδυνος δεν πέρασε, σημειώνοντας ότι οι υπόλοιποι περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Σερρών ανέφερε τα εξής:

«Η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας μου είναι όταν στην καθιερωμένη, άτυπη, καθημερινή επικοινωνία που έχω με τον φίλο Διοικητή του Γ.Ν.Σερρών, κ.Νικόλαο Φαρμάκη, ακούω την φραση:"Κανένα νέο κρούσμα Δήμαρχε!"
Πάμε καλά...16η συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσμα... και αυτό οφείλεται πρωτίστως στην πειθαρχία, στην υπομονή και στην θέληση που δείχνουν οι συνδημότες μου, για τους οποίους είμαι περήφανος!
Σταδιακά τα μέτρα από τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να χαλαρώνουν!
Ήδη από το Σάββατο 2 Μαΐου,θα επιτρέπεται και πάλι η πρόσβαση(μονο για άθληση και με προϋποθέσεις) στις κοιλάδες Αγ.Αναργύρων, Αγ.Βαρβάρας, στο Στρατόπεδο Παπαλουκά και στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας!
Αλλά δεν εφησυχάζουμε και δεν επαναπαυόμαστε...ο κίνδυνος δεν πέρασε... οι υπόλοιποι περιορισμοί και τα μέτρα παραμένουν...συνεχίζουμε όλοι την προσπάθειά μας ούτως ώστε να είμαστε υγιείς, δυνατοί και όρθιοι την επόμενη μέρα!!
ΜΈΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! ΜΈΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΊΣ! ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!»

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης: