Συνεχίζεται η εφαρμογή των μέτρων για την απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Σερρών επανατοποθέτησε πληροφοριακές πινακίδες και ταινίες, στα σημεία όπου δεν επιτρέπεται η προσέλευση των πολιτών.

Η παραπάνω ενέργεια, έγινε σε συνέχεια της από 22/03/2020 απόφασης του Δημάρχου Σερρών, ο οποίος, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, είχε ανακοινώσει την απαγόρευση προσέλευσης στις περιοχές της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, της Αγίας Βαρβάρας και του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας.

Παρά ταύτα, αν και οι εργασίες για την τοποθέτηση των πινακίδων είχαν ολοκληρωθεί, άγνωστοι πήγαν και τις ξήλωσαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα.

Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σερρών προχώρησε στην επανατοποθέτηση τους, ώστε να είναι εμφανείς σε όλους τους δημότες οι περιοχές στις οποίες απαγορεύεται η προσέλευση.

Τέλος, όπως δήλωσε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων-Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας-Παλλαϊκής Άμυνας και Πολεοδομίας, Γιώργος Νυχτοπάτης, την Τετάρτη θα τοποθετηθούν και πανό στις παραπάνω περιοχές, ώστε όλοι οι δημότες να είναι ενήμεροι για τα μέτρα απαγόρευσης.

Διαβάστε επίσης: