serreslife

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τις Δομές Κ.Δ.Α.Π., που αφορούν παιδιά 5 έως 12 ετών, και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α.

Τα παιδιά θα απασχολούνται εντελώς δωρεάν εκτός σχολικού ωραρίου με ποικίλες παιδαγωγικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές, μουσικές, αισθητικές και ομαδικές δραστηριότητες με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό.
Οι Δημοτικές Δομές της ΚΕΔΗΣ στεγάζονται σε έξι (6) Δημοτικά Σχολεία της πόλης των Σερρών (2ο, 5ο, 8ο, 18ο 19ο και 20ο) και στις περιοχές Ομόνοιας και Σφαγείων καλύπτοντας τον αστικό ιστό της πόλης καθώς και στις Δημοτικές Ενότητες Σκουτάρεως και Καπετάν Μητρούση με τις δομές Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως και Κ.Δ.Α.Π. Προβατά αντίστοιχα.
Επίσης το Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. για άτομα με Αναπηρία στεγάζεται στο ιδιόκτητο πλήρως εξοπλισμένο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και στελεχώνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας στο κτίριο διοίκησης της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εθνικής Αντίστασης 34 Σέρρες, στα τηλέφωνα 2321068900 και 68910 και ενεργοποιείστε στις Δομές μας το voucher συμμετοχής σας στη Δράση.
Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής – ΕΣΠΑ 2014 – 2020
Φορέας υλοποίησης ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 

Διαβάστε επίσης: