serreslife

Κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αραμπατζής την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος στην Δημοτική Πρωτοβουλία.
Μια υποψηφιότητα που μπορεί μεν να ήταν δεδομένη, αλλά θα κάνει τους όποιους συνυποψήφιους αν μη τι άλλο να «τρέξουν», μιας και τελειώνει σε δεκαπέντε περίπου ημέρες η σχετική προθεσμία.

Από την άλλη ο κ. Παπαβασιλείου φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει πως δεν θα κατέβει υποψήφιος όπως και ο κ. Γαλάνης.
Όσο για τον υπερ Αντιδήμαρχο κ. Γκότση, οι γνωστοί και φίλοι του , διαμηνύουν σε κάθε κατεύθυνση πως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον Ηλία.
Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο πρωην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Μπαλαξής δεν πρόκειται να καταθέσει υποψηφιότητα στην Δημοτική Πρωτοβουλία μιας και θεωρεί την τελευταία «βιλαέτι» του ...Αγγελίδη!
Όσο για τις άλλες υποψηφιότητες απλά θα σας πω ότι ...τρέχουν!
Άλλοι για να μαζέψουν όσο γίνεται περισσότερους υποψήφιους και άλλοι για να χάσουν όσο γίνεται ...λιγότερους!
Βλέπετε ο χρόνος άρχισε να μικραίνει επικίνδυνα για όποιον θέλει να «πάρει» τον μεγαλύτερο Δήμο του Νομού μας και αν δεν μπλέξουν οι βουλευτές και τα κόμματα δύσκολα θα μπορέσει κάποιος σε τόσο χαλεπούς καιρούς να μαζέψει όλους τους κατάλληλους υποψήφιους.
Χώρια που οι περισσότεροι «παίχτες» περιμένουν την αλλαγή του νόμου γα την τοπική αυτοδιοίκηση, που αν μη τι άλλο μόνο κακό θα κάνει!
Πως αλλιώς άραγε θα μπορέσει ή όποια μειοψηφία να ελέγχει τα πράγματα;

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: