Με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social η Φωτεινή Αραμπατζή υπενθύμισε ότι συμπληρώθηκε σήμερα ένας χρόνος από την υπογραφή της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται στις δεσμεύσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα ασκηθούν όσα βέτο χρειαστούν κατά την ενταξιακή πορεία της γείτονος στην ΕΕ, αν δεν πάρουν πίσω όσα μας θίγουν.

Δείτε εδώ τι έγραψε:

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από μια θλιβερή ημερομηνία. Την ημερομηνία υπογραφής της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Κοτζιάς, που την υπέγραψε σήμερα βρίσκεται εκτός κυβέρνησης και εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, που την εμπνεύστηκε με τον ομόλογό του τον κ. Ζαεφ ζητάει ξανά την ψήφο των Μακεδόνων. Και οι δυο τους παραχώρησαν, όνομα, δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, που κρατούσαν το στυλό για την συγκεκριμένη υπογραφή ευτυχώς αποσύρθηκαν από την πολιτική, βρίσκονται στο περιθώριο της Ιστορίας και θα κριθούν σκληρά.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Kyriakos Mitsotakis έχουμε δεσμευθεί ότι δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε τα δικαιώματα της χώρας μας. Θα βάλουμε όσα veto χρειαστούν στην διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εφόσον το γειτονικό κράτος δεν συμμορφώνεται και συνεχίζει να προκαλεί χρησιμοποιώντας για την ονομασία του την λέξη Μακεδονία και όλα όσα μας θίγουν, την Ευρώπη θα την βλέπει μόνο στο χάρτη.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διορθώσουμε τις επιζήμιες πλευρές της συμφωνίας και να κατοχυρώσουμε τα μακεδονικά μας προϊόντα, τα οποία σήμερα, είναι ουσιαστικά απροστάτευτα
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους Μακεδόνες ότι θα δώσει όσες μάχες χρειάζεται για να τιμήσει την Ιστορία, τον πολιτισμό και το φιλότιμο αυτού του λαού.

 

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 272 επισκέπτες