Τις επόμενες ημέρες ορκίζονται οι νέες δημοτικές αρχές που προέκυψαν από τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα ορκιστεί η νεα Δημοτική Αρχή Σερρών , στον κινηματογράφο « Αστέρια» στις 7 το βράδυ.

Η τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βισαλτίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Νιγρίτας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκομωσίας της Δημοτικής αρχής και της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκομωσίας της νεας Δημοτικής Αρχής Ηράκλειας. Η τελετή θα γίνει στις 7:30 το βράδυ στο κινηματοθέατρο της Ηράκλειας.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σιδηροκάστρου, στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκομώσίας της νεας Δημοτικής Αρχής Σιντικής.

Στη Ν. Ζίχνη η ορκομωσία της νεας Δημοτικής Αρχής Νέας Ζίχνης θα πραγαμτοποιηθει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στον χωρο εκδηλώσεων « Μαριάννα» στις 12 το μεσημέρι.

Το Σάββατο 23 του μηνός θα πραγματοποιηθεί η ορκομωσία της νεας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμφίπολης, στον χώρο του σινε « Ρόδο».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: