Συνελήφθη δύο χρόνια μετά paratiritis
listis_trapezon.jpgΛήστευε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη, αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς και κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί σχεδόν δύο χρόνια, ένας 27χρονος από τις Σέρρες. Όμως, τελικά, δεν κατάφερε να γλιτώσει από το δόκανο της δικαιοσύνης, παρασύροντας μάλιστα και έναν εξάδελφό του στο σπίτι του οποίου έκρυβε το όπλο που χρησιμοποιούσε!
Το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από τις παράνομες δραστηριότητες του 27χρονου, δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και τον προσήγαγαν για προανάκριση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Εκεί, ομολόγησε ότι διέπραξε τρεις ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα της Εμπορικής τράπεζας στην Θεσσαλονίκη ( 20 Ιουλίου 2007), της Αγροτικής στη Νέα Ιωνία (25 Οκτωβρίου 2007) και της Εθνικής στο Νέο Κορδελιό (13 Δεκεμβρίου 2007).

Σε συμπλοκή

Στην τελευταία ληστεία, μάλιστα, είχε εγκλωβιστεί από αστυνομικούς και ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας πυροβόλησε εναντίον τους και κατάφερε να διαφύγει. Το πιστόλι που είχε χρησιμοποιήσει τότε, το παρέδωσε μαζί με πέντε φυσίγγια ένα μήνα μετά σε έναν 25χρονο εξάδελφο του, ο οποίος το έκρυψε στην κατοικία του σε χωριό έξω από τις Σέρρες, όπου το βρήκαν τώρα οι αστυνομικοί.

Παρά τις πιέσεις, ο δράστης δεν κατονόμασε τους συνεργούς του που πήραν μέρος στις ληστείες… Ωστόσο, μαζί με τον εξάδελφό του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, συνέργεια και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 135 επισκέπτες